inserisci il tuo annuncio qui
http://worldannouncement.net

7 коментара:

Anonimo ha detto...

Mercedes представи новия SLS AMG F1 сейфти кар с помощта на Михаел Шумахер и Нико Розберг на автомобилния салон в Женева. Колата за сигурност ще замени досегашния SL63 AMG , който изпълняваше тази функция в шампионатите през 2008 и 2009 г.



Тя е почти непроменена, добавени са нов заглушител на изпускателната система, ТВ камера и карбонов покрив. Интериорът е оборудван с шест точкови предпазни колана, LCD екрани за следене на състезанието и радио комуникация. SLS AMG F1 сейфти кар използва същия двигател, трансмисия, окачване и спирачна система от стандартния модел, което значи ускорение от 0 до 100 км/ч за 3,8 сек, и максимална скорост от 317 км/ч.

Anonimo ha detto...

Consulenze individuali e di coppia. Colloqui di sostegno alla genitorialità. Ansia e Attacchi di panico. Depressione. Fobie. Difficoltà relazionali
Colloquio con l'adolescente. Promozione del benessere psicofisico.
Per appuntamento contattare la Dott.ssa Porchia al numero
333-9948740

Anonimo ha detto...

наебах я
значи седях си аз в стаята нали с едно мумиче бях и по ено време някфа неиина приятелка влезе и излезе с нея няли и след половин час влиза тя и ми се набаца и ми хвана ташака и аз бес да съ замислем почнах дъ иа целувъм многу страстно и те ми вика Мн ХУбаво се целуваш и ми сабу гаштите и почна да ми прави чепа и аз мноу се кефех и после и викам Скъпа мнъг си врасива ЪаЪаЪЪЪЪъъъъа и тя се усмихн а и стана оце по сладка и аз я цъкхъх за гъзъ сабух я цялата нали и понах да я лашкам
НАгоре НАДОлу НАГоРЕ НаДОЛУ По хОрИЗоНТАлНАТА ВеРТИКАЛА ПО ВЕРТИКАЛНАТА ХОРИЗОНТАЛА МАЛЕ ТТЯ МН СЕ кЕфеШЕ ти казвам човек и та и сменях ме позите и ту ми се бучеше на хуя разбираш ли и аз мн се кефех и после барзо я свалих и и свърших в гърлото брат мн яко и твие треб е да го упитате !

Anonimo ha detto...

искам да ме ...
таака аз съм моми4е на 14 ии съм много възбудена! много 4естоси мисля за секс ии много ми се иска да ме 4укат и лижат... зна4и моята фантазийка е тва:
искам с някой мн секси батко да се целуваме много страстно ,после да ме бутне на леглото и да запо4не да ме целува по врата и да ми лиже зърната ,после да ми смъкне дънките и да запо4не бясно да ме лиже искам да ми засму4е клитора и да ме накара да крещя от кеф!!! а после да ми го набута целия в много мокрото ми котенце и да си сложа краката на раменете му ,после да сменяме пози и т.н.
та постоянно си представям няккви такива неща ии искам ве4е да ме 4укат мн якоо :)

Anonimo ha detto...

Малка Курва..
Знам че съм малка (на 14) но много искам да правя свирки на някой.. На познатите не мога щото ще се разпространи навсякъде.. Понякога едва се сдържам да не скоча на някое момче и да му се пусна.. Кажете ми как да спра тва чувство и как да се контролирам ?? :(

Anonimo ha detto...

ТРОЙКА НА 11 г.
Когато ставах на 11 г. си празнувах рождения ден в нас. Дойдоха много мои приятели и си прекарахме страхотно. Към края остахме само аз, Станислав и Петър. Когато се връщах от кухнята, за да взема нещо за пиене бях шокирана от гледката, която видях. Двамата се бяха излегнали на дивана с изкарани надървени пишки и гледаха порно. Те бяха доста големи и аз се възбудих.Попитаха ме дали искам да погледам малко с тях и аз естествено като нещо непознато казах ,,Да'' ! Докато стоях между тези 2 възбудени момчета се почуствах горещо. По време на страстното порно те започнаха да ме обарват по срамните части и осъзнах, че всъщност това е доста приятно. Попитаха ме дали искам да стигнем до приятната част и аз се съгласих, въпреки че ме беше доста страх. Те започнаха да ме забличат гола като Петър ме целуваше по цялото тяло. Като стигна до путето ми започна да ме лиже отпред, а Станислав започна да ме чука в устата. След като свърши там, Петър ми го вкара отпред... почувствах страшна болка и потече кръв, но той продължи все по-силно и все по-бързо. Най-накрая ми стана приятно и щях да изригна от удоволствие. Най-накрая свършиха и двамата .. и аз просто подивях !! Пожелавам ви и вие да изпитате това удоволствие, защото е просто неуписуемо ! Благодаря за вниманието , пишете коментари!

Anonimo ha detto...

carino non male

Posta un commento